Goldiivo Hoss

Hoss-uutiset 2022

Iola Hoss otti kolmannen voittonsa 29.12.22 Jokimaalla. Tamma kiersi kolmannen kautta johtavan rinnalle ja puristi loppusuoralla eleettömästi kärkeen.

Kouvolassa viihtyvä Ivonne Hoss voitti myös 22.12.22. Tamma otti kakkoselta alun varman päälle ja eteni takasuoralla keulaan. Lopussa ei uhkaajia löytynyt.

Iola Hoss sai 9.12.22 Jokimaalla makoisan juoksun suosikin takana. Loppusuoralla Readly Expressin tytär sai kiritilaa ja rykäisi ohi johtohevosen.

Ivonne Hoss teki 2.12.22 Kouvolassa väkevän esityksen. Takarivistä lähtenyt tamma kiersi tasaisesti kohti kärkeä ja meni loppusuoralla menojaan.

Gambler Hoss on noussut Karita Kotikulman valmennuksessa elämänsä kuntoon. Lahdessa 10.11.22 ruuna haki takasuoralla johtopaikan ja hallitsi sen jälkeen leikitellen loppumatkan tapahtumia.

Weather Chart teki johtavan rinnalta vahvan juoksun 23.9.22 Solvallassa. Ski to the Maxin poika piti loppusuoralla avoimen sarjan takahevoset helposti takanaan. Ruunan voittoaika lyhyestä voltista oli mainio 12,5.

Kournikova Hoss (Broadway Hall - Zulu Hoss) ja Kylie Hoss (Fabulous Wood - Celebration Hoss) myytiin Ypäjän huutokaupassa 9.9.22. Kolmen varsan K-ikäluokka on nyt maailmalla, tuurit mukaan !

3-vuotias Ivonne Hoss alkaa saada juonen päästä kiinni. Pilvenmäellä 6.9.22 tamma ravasi johtopaikalla lähdöstä maaliin.

Otteitaan parantava 3-vuotias Iola Hoss avasi voittotilinsä 23.8.22 Mikkelissä. Raamikas tamma oli lopussa vahvin vaikka ravasi koko matkan johtavan rinnalla.

Governor Hoss voitti myös 4.8.22 Rovaniemellä. Alkumatkan hapuilun jälkeen ruuna pääsi toiseen ulkopariin, josta se lähti viimeisellä takasuoralla omille teilleen.

Governor Hoss pysyi 25.7.22 Rovaniemellä askelillaan. Keulaan päästyään ruuna hallitsi lähtönsä tapahtumia reilulla marginaalilla.

Weather Chart voitti myös vuoden toisen starttinsa 16.5.22 Mantorpissa. Ruuna lähti liukkaasti auton takaa ja haki keulapaikan, josta vastasi maaliin asti.

Vuoden viimeinen varsa syntyi 15.5.22. In Royalty Bokon esikoisen isä on Googoo Gaagaa. L-ikäluokkaan saatiin kaikkiaan seitsemän varsaa, joten pitkästä aikaa vähän isompi vuosikerta. Tammaenemmistö tällä kertaa lukemin 5-2.

Vuoden kuudes varsa näki päivänvalon 5.5.22, kun Yahuu Hoss sai toisen varsansa. Tammavarsan isän Nuncion vanhimmat varsat ovat 3-vuotiaita.

Governor Hoss aloitti Ari Aatsingin tallista mainiolla esityksellä 5.5.22 Bodenissa. Puolen vuoden tauolta palannut ruuna eteni johtoon ja kiskaisi toisella kierroksella runsaat 40m kaulaa muuhun joukkoon.

Goldiivo Hossille ja samalla myös Viljamille uran avausvoitto 29.4.22 kotiradalla Turussa. Ruuna kiihdytti vaivattomasti keulaan eikä ollut loppusuoralla yllätettävissä.

L-ikäluokan viides varsa syntyi 27.4.22. EL Guarantee sai kolmannen varsansa ja jälleen tammavarsa. Isänä on tällä kertaa Maharajah.

The Black Box jatkoi vahvoja kirejään 20.4.22 Solvallassa. Ski to the Maxin varsa nousi porukan hänniltä loppusuoralla vauhdikkaasti aivan voittajan rinnalle.

Ski to the Maxin vanhin varsa Weather Chart palasi talvitreenistä hyvässä iskussa. Nelivuotias ruuna otti varmoin ottein 100.000 sek ykkösen lyhyessä voltissa 14.4.22 Gävlessä.

Takarivistä lähtenyt Goldiivo Hoss teki hyvän pitkän kirin 13.4.22 Vermon T65-lähdössä. Ennätys koheni lyhyessä ryhmässä lukemiin 13,6a ja tietysti kakkossija.

Ski to the Maxin toinen varsa 3-vuotias The Black Box on aloittanut kilpauransa. Tamma kehitti 13.4.22 Solvallassa hyvän loppuvedon ja ehti kakkoseksi.

Didi Hoss sai ensimmäisen varsansa 12.4.22. Tammavarsan isä on Ready Cashin poika Friendly Bourbon.

Maharajah on myös seuraavan varsan isäori. Celebration Hoss sai 1.4.22 kolmannen varsansa, joka oli sen kolmas tammavarsa.

Toinen varsa syntyi 27.3.22 Ski to the Maxin toimesta. Orivarsan isä on Maharajah.

Ensimmäinen L-ikäluokan varsa syntyi 12.3.22. Zulu Hoss sai neljännen varsansa, joka oli jälleen tamma. Varsan isä on Friendly Bourbon.

Goldiivo Hoss on tehnyt taukonsa jälkeen tasaisen varmaa työtä. Voitto kiertää mutta kakkosia ruunalla on jo seitsemän, viimeisin Vermon 65-lähdöstä 2.3.22.


Edellisen vuoden 2021 uutiset >>

Hiljaista 2022

Parhaiten menestyivät Goverment Hoss, Iola Hoss ja Ivonne Hoss, jokaiselle kolme voittoa. Goldiivo Hoss voitti kerran ja oli viidesti kakkonen. Kaikki kolme 3-vuotiasta ja 2-vuotiaista Jubilee Hoss aloittivat uransa. Ja pitkästä aikaa syntyi isompi ikäluokka, L-varsoja on peräti seitsemän kappaletta. Hoss-kasvattien ansiot 2022 olivat runsaat 32.000 euroa.
Lykke Li Hoss
Lady Lunar Hoss
Kournikova Hoss
Knight Rider Hoss

.